De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un nou servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Què cal saber ?

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inscripcions: A partir del 2 de setembre

Inici de servei:  10 de setembre

Preu del servei:   52€ (13 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega't la normativa aquí

Xerrada “Comunicació no violenta ”

 Amb Anahí Sarasola

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

La Comunicació no violenta ens apropa a una nova mirada que ens ajuda a mantenir una qualitat de relació en la família, on predominen l’escolta empàtica, el respecte i la comprensió en tots els espais i cap a  totes les persones que la conformen.

www.conlarazonyelcorazon.com

 

Conte Musicat "Segueix cantant i trobaràs el camí a casa "

 Amb Anna Barros i Glòria Granell

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Aquesta és una experiència ritual que ens portarà a viatjar pels paisatges africans de la mà de la saviesa ancestral dels Himba. A través del llenguatge musical explorarem el vincle afectiu que comença abans de la gestació, quan la mare somia amb el seu fill o filla. Perquè la música té la màgia d’activar capes de l’ànima que no activen les paraules i d'explorar les emocions més profundes que tenim guardades.

 

Xerrada “Acompanyar el joc”

 A càrrec d'Itziar Aranaz.  Amb el suport de la Xell, Xarxa d'educació lliure

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Els infants aprenen i es relacionen amb el món a través del joc. Quin ha de ser el paper dels adults en aquest procés? Com podem promoure situacions i espais perquè la màgia de l'aprenentatge flueixi?

Xerrada “Quan neix un nadó, neix un avi i una àvia”

A càrrec d'Itziar Aranaz. Amb el suport de la Xell, Xarxa d'educació lliure

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys:

Quan tenim infants, la relació amb els nostres pares i mares canvia. Els rols familiars es reestructuren. No sempre és fàcil acompanyar els propis moviments o comprendre els dels altres. Aprofundirem per acompanyar els canvis que s'hi donen. Convidem fortament als avis i àvies que queden a càrrec dels infants.