De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un nou servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Què cal saber ?

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inscripcions: A partir del 7 de gener

Inici de servei:  15 de gener

Preu del servei:   52€ (13 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega't la normativa aquí

Enganxa't a jugar en una instal.lació artística

 Amb Sandra Rodríguez d'Experiències Creatives

Dissabte 19 de gener, d'11h a 13h

Activitat oberta a famílies amb fills fins a 5 anys. Gratuït

Amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni

Vine i participa de la transformació d'un espai jugant amb post-its. Volem cobrir tota una sala!!! Una activitat en família on cada persona juga el seu paper. Enganxar i escriure, estampar i riure, res no faltarà.

Xerrada “Canvi de bolquers i control d'esfínters"

 A càrrec de Magda Solera.  Amb el suport de la Xell, Xarxa d'educació lliure

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

El moment del canvi de bolquers és ideal per a gaudir del contacte, de la mirada, per parlar del propi cos i per preparar el terreny pel futur control d’esfínters. Però a vegades; no volen, es mouen molt, poden caure... tenim les condicions adequades? Què podem fer? Per altra banda, coneixem els indicis que ens indiquen que arriba el moment de deixar  el bolquer?

Xerrada: "Deslletament"

A càrrec d'Itziar Aranaz. Amb el suport de la Xell, Xarxa d'educació lliure

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys:

Des que va néixer has  gaudit de la lactància, d’aquesta relació única i meravellosa. Potser has viscut dificultats, o potser ha estat tot molt fàcil, però ara... vols iniciar una altra etapa.  Parlar i compartir els processos, els neguits i les estratègies que poden ajudar és un regal i una necessitat. Us convidem a descobrir com viure el procés del deslletament amb amor.

Taller sobre Porteig

A càrrec de Kangura

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

Portar al teu infant amb portabebès no solament és increïblement pràctic i útil per integrar-lo en la teva vida diària sinó que a més és la manera d'oferir-li l'entorn més ric i beneficiós possible. Però, no tots els portabebès cuiden de nosaltres ni del nostre infant. Com han de ser? Quina és la posició adequada per afavorir un correcte desenvolupament de la columna? Com col·locar-los? Parlarem de tot això amb les assesores de porteig de Kangura.  Amb el suport de Kangura

Xerrada: "Relacions entre germanxs"

A càrrec de Marc Alcega. Amb el suport de la Xell, Xarxa d'educació lliure.

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3. Infants en família

 “Jo primer...!”, “És meu...!”. A nosaltres, mares i pares, aquests crits ens alimenten molts fantasmes! Ho intentem acompanyar com podem, quan podem, si podem!

Quan alhora, entre germanxs es donen algunes de les situacions més boniques i entendridores ...