De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un nou servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Què cal saber ?

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inscripcions: A partir del 16 de desembre

Inici de servei:  9 de gener

Preu del servei:   48.48€ (12 sessions)

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega't la normativa aquí

Xerrada "El Joc a la Infància"

Xerrada a càrrec d'Isabel Guibourg Dra. en psicologia infantil per la UAB

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

El joc és la porta d'entrada a tot aprenentatge posterior: els nens i nenes no juguen per aprendre, però aprenen perquè juguen. Les oportunitats que ofereix per lligar desig, món intern i realitat externa, converteixen el joc en l'activitat preferida i més intensa de la infància. En aquesta xerrada parlarem sobre el dret al joc i les seves implicacions.

 

Xerrada “Bolquers de roba”

A càrrec de l’Aula Ambiental de Sagrada Família

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Els bolquers de roba reutilitzables que utilitzem actualment no són els "draps" del passat, ja que han guanyat en comoditat, i eficàcia, a més de ser bonics i estar disponibles en una àmplia varietat de colors, textures i estampats. En aquesta xerrada parlarem de quines són les opcions que tenim per reduir la nostra petjada ecològica i la dels nostres fills i filles.

Xerrada “No fa cas!!!”

 A càrrec del grup de treball de la Xarxa d'Educació Lliure

Activitat reservada a les famílies usuàries del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

A vegades sentim que no ens escolten, que fan justament el contrari del que els hi demanem i aquesta sensació ens desespera, ens enfada… li fa cas a tothom menys a mi! Aquesta trobada pretén oferir eines per saber que hi pot haver darrera de la seva actitud així com de les nostres expectatives en relació al seu comportament.