De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana.  L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Descarrega't la normativa aquí

**Comunicat oficial**

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19 i com a mesura excepcional per contenir-lo, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, els serveis d’infància del C.C.Cotxeres Borrell (Casal Infantil i 0-3, Infants en família) romandran TANCATS des del divendres 13 de març fins a nou avís.

Us mantindrem informats i informades de les novetats a través del web, les xarxes socials i els newsletters.

Us animem que visiteu les propostes confinades del CASAL A CASA! , que us estem preparant des de els nostres menjadors.

Per a més informació: infantsenfamilia@cotxeresborrell.net