INFÀNCIA

El Centre Cívic Cotxeres Borrell ofereix serveis i una programació estable per a infants i joves de 0 a 17 anys i per a les seves famílies.

De 0 a 3. Infants en Família

És un espai de trobada i interrelació en el  que les famílies poden compartir l'experiència de la criança en un entorn lúdic i educatiu. Per més informació cliqueu aquí

El Casal Infantil. De 4 a 12 anys

El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys, on poder relacionar-se i experimentar amb la imaginació i la creació des de l'acció. Mitjançant el joc com a eina educativa, oferim als infants un paper actiu en el seu procés de desenvolupament.

Per a més informació consulteu-la aquí.

Preu: 23,90 € al trimestre 0 3,40€ tiquet diari (opció puntual).

Els divendres oberts és un projecte de dinamització territorial que pretén acostar el casal a les famílies del barri. Consulta aquí la programació.

            

Petit Tísner. Escola d'Arts Escèniques. De 4 a 17 anys

El Petit Tísner apropa a infants i joves de 4 a 17 anys a les arts escèniques, creant un espai de descoberta i experimentació on les diverses disciplines esdevenen una eina expressiva i d’enriquiment emocional. Treballem per grups d’edat per afavorir l’aprenentatge, tot creant itineraris formatius diferents que s’alternen durant tot el curs

Per més informació feu clic! 

Tallers i activitats. De 0 a 17 anys

Des del servei de Tallers, s'ofereixen tot un seguit de cursos per a infants (fins als 17 anys) i diferents activitats familiars.

Per a més informació:

https://inscripcions.cotxeresborrell.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp