IF (L’ÚLTIM DESIG) 15/02

Divendres 15 de febrer a les 20 h
CIA.VERO CENDOYA
Moviment i paraula
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Tres dones. Tres germanes. Acaben de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada a la parcel.la de càmping on han compartit tants moments. L’escenari convertit en una parcel.la de càmping. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramatúrgia centrada en el tema dels desitjos. Un espectacle en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems, entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir, i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula. Els textos i la dramatúrgia de la periodista i escriptora Natza Farré ens guiaran per una comèdia negra , amb to satíric que tracta temes tabú des de la més ferotge normalitat. La necessitat d’aquest espectacle sorgeix de les múltiples col∙laboracions de la Vero Cendoya, ja sigui com a coreògrafa, entrenadora d’actors, assessora de moviment o actriu en obres de teatre de text dirigides per creadors com Blanca Portillo, Carme Portaccelli, Carol López, T de Teatre, Sara Turuneen, entre altres…. I la necessitat d’apropar la dansa a un públic que només se sent segur quan “entén” el que està veient, com sol succeir al teatre de text. L’espectacle IF està Inspirat en la estètica i continguts del oníric mon del pintor Mark Ryden, amb referències del cinema de Wes Anderson.


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 8 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 30 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.


Fitxa artística: 
Direcció: Vero Cendoya. Inspirat en un text de: Natza Farré. Interpretació: Alba Florejachs, Gloria Sirvent i Vero Cendoya. Ajudant de direcció: Mercè Vila Godoy. Disseny de il∙luminació: Sylva Kuchinow. Escenografia: Sebastià Brosa i Sergi Corbera. Disseny de vestuari: Laura García. Composició música original: Adele Madau.