GIULIA VALLE TRIO 08/02

  GIULIA VALLE TRIO
Dijous 8 de febrer a les 20h
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural
Concert gratuït 

L’artista destaca per la  constant recerca de noves vies d’expressió, la catalana Giulia Valle encapçala actualment un trio amb la voluntat, segons afirma, de mostrar el seu discurs musical de manera «més sintètica i interactiva». Els dos viatgers que l’acompanyen són Marco Mezquida (el pianista, segurament, amb més projecció del jazz català) i David Xirgu (bateria amb una trajectòria com a sideman que deixa sense respiració); tots dos membres també del recordat Giulia Valle Group. És aquesta una aventura que Valle qualifica de «maduresa» i que fa servir tant peces de nova creació com relectures d’altres projectes, i que coincideix amb la publicació del revelador Live in SF, gravat l’any passat a San Francisco, en una de les moltes escapadades que Valle fa a escenaris d´arreu del món. Una de les jazzwomen més intenses d’Europa amb un projecte en trio que promet dosis ben altes de llibertat i de bellesa.


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 1 de febrer podeu fer la reserva per telèfon al 93 324 83 50 o on-line al següent enllaç: RESERVA ON-LINE
  • Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 30 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.
  • Una vegada comenci l’espectacle no es permetrà l’entrada.

Fitxa artística 

Compositora i contrabaixista: Giulia Valle
Pianista: Marco Mezquida
Bateria: David Xirgu