INNOVACIÓ, CULTURA I PROXIMITAT SON LES PARAULES CLAUS DE TANGENT, FESTIVAL DEL LES ARTS DE L’EIXAMPLE

L’Eixample celebra la segona edició del festival Tangent, una proposta cultural basada en la innovació des de la proximitat.

» 23 espectacles als 6 Centres Cívics de l’Eixample, entre 22 de juny i el 26 de juliol,  teatre, música, dansa i circ son els protagonistes de Tangent Festival que aposta per la proximitat i la innovació.

» La proposta cultural celebra la segona edició i omple el Districte de l’Eixample amb diferents activitats cultural. Tangent Festival de les Arts de l’Eixample acosta al públic espectacles molt singulars  barreja d’experiències artístiques i de públics.

Estrenat l’estiu passat quan el Districte va decidir donar un nou impuls al festival de cultura estiuenc tot fent evolucionar l’estiu a la fresca cap a un nou projecte cultural per acostar al públic propostes culturals diverses, algunes innovadores i trencadores, arts alternatives, junt amb altres iniciatives clàssiques dels estius, i per a tots els públics.

La segona edició del festival Tangent, doncs, torna amb el mateix format que va plantejar l’estiu passat i només amb uns petits canvis en el calendari, i també en les propostes culturals. Pel
que fa al calendari, la data d’inici del festival aquest any se situa el 22 de juny, divendres, al centre cívic Golferichs, i amb la “Fotofesta”, que tindrà lloc de 17 a 23 hores. La data de tancament serà el darrer dijous de juliol, el dia 26, amb l’espectacle de circ de la companyia Mumusic, “Flou Papagayo”, que es desenvoluparà al centre cívic Ateneu Fort Pienc a les 22 h. Aquell dia també tancarà l’exposició “Petites anotacions sobre el retrat”, que es podrà veure durant tot el festival a l’Ateneu Fort Pienc. Entre mig, i durant cinc setmanes intenses: música, dansa, teatre, teatre musical, circ, jazz… En definitiva, els centres cívics de l’Eixample seran escenari de clàssics revisats com Fuenteovejuna, el circ hipnòtic de Mumusic, un recorregut de microteatre d’objectes pel Xalet, una experiència de teatre contemporani amb Wasted, una cita a cegues amb Sol Picó o l’energia de la dansa amb Topa. L’únic gènere que no repeteix aquest any en relació a la
programació de l’any passat és el cinema.