ESCÈNIQUES EN FAMÍLIA

Agafeu les crispetes!!!

Altre proposta de #lamostraacasa seguim de viatge virtual


60-MINUTE SPECIAL | Cirque du Soleil | 

Has vist alguna vegada, al Circ du Solei?, una altra vegada ens ofereix un especial de 60 minuts amb moments espectaculars per gaudir en família.

On vas, Moby Dick?

A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.

Més informació de la proposta

www.titelleslleida.com

 


El petit Dalí i el camí cap als somnis

l’espectacle arriba a casa vostra a través del canal de youtube de L’associació cultural Viu el teatre. L’adaptació teatral del llibre d’Anna Obiols i Subi que acosta l’imaginari oníric i surrealista de Dalí al públic menut.

L’associació cultural Viu el Teatre continua compartint a les xarxes alguns dels espectacles que ha estrenat al llarg de la seva trajectòria, produccions de qualitat per al petit gran públic.

Podreu gaudir d’una gran aventura protagonitzada per en Salvi, un petit artista de Figueres que un dia, mentre dibuixa a la platja, troba dins l’aigua una clau gegant. Una clau que li obrirà la porta d’accés a aquell espai de somnis poblat per les criatures que apareixen a l’obra de Dalí.

 


Us oferim alguns dels espectacles de la 31a edició al  “La Mostra a casa”!

Per començar la setmana us deixem alguns espectacles de la Mostra d’igualada, per mitjà del seu canal La mostra a casa.

Perquè volem que el confinament sigui més entretingut.

Espectacle resumit  Geometria

Geometria és un espectacle hipnòtic i revelador sobre la veritable dimensió de les figures geomètriques i la seva relació amb la dansa contemporània. Un muntatge sorprenent amb projeccions que interactúen amb el públic amb ulleres 3D. Un espectacle que combina dansa, música i poesia i que proposa un mirada plàstica i emocional sobre les estructures matemàtiques complexes.

Per si vols una mica més de La mostra a Casa tens:

THE POSTMAN del Xema Munoz
Humor gestual

Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents, però ara té un paquet sense adreça ni remitent.
Què hauria de fer?

 

♦ dia 25  març a les 20 h especial de Coronavirus i l’estrena de SIT del tricicle,