ESCÈNIQUES A CASA

El Centre Cívic Cotxeres Borrell va tancar les seves portes el dia divendres 14 de març causa de la crisi del COVID19, però que es tanquin les portes no vol dir que no es puguin obrir d’altres i així s’ha fet, s’han obert diferents canals de comunicació per tal d’oferir una programació compartida amb diferents institucions culturals, en el nostre cas a través de ESCÈNIQUES A CASA.

La idea consisteix en fer una recerca i poder oferir diferents recursos través del nostre web com: alguns espectacles, propostes d’activitats en línia, temporades de diferents institucions culturals, material tant de companyies locals com internacionals, totes les propostes estaran vinculades a les arts Escèniques. Volem oferir una oferta que resulti variada i dinàmica. 
#joemquedoacasa 


Aquest divendres d’esceniques us oferim Fairfly una proposta de La companyia La Calòrica

Actualment la companyia comparteix les gravacions en el seu canal de Vimeo d’alguns dels seus celebrats espectacles que fins ara no es podien veure en obert: Fairfly, L’Editto Bulgaro, Bluf, La nau dels bojos o El fenòmen de les feines de merda.


Programació digital en temps de confinament el Lliure  també va a casa vostra. #LliureAlSofà
Perquè els dies del confinament siguin més bons de passar.

EL TEMPS QUE ESTIGUEM JUNTS
dramatúrgia i direcció Pablo Messiez
cia. La Kompanyia Lliure
Premis de la Crítica 2018 a l’Actriu de repartiment per a Júlia Truyol i a l’Actor de repartiment per a Quim Àvila. Premi de la Crítica Jove – Jurat Nova Veu 2018 a l’Espectacle

De dijous 2 a dissabte 4 a les 20h. / diumenge 5 a les 18h.
La connexió començarà a les 19:45h. i estarà disponible fins a les 23h. i el diumenge, de les 17:45h. a les 21h

Del dijous 2 al diumenge 5 d’abril, el Lliure proposa la quarta emissió digital del #LliureAlSofà amb El temps que estiguem junts, un muntatge de la temporada 17/18 dirigit per Pablo Messiez. Amb una dramatúrgia elaborada durant els assaigs amb els membres de La Kompanyia Lliure -Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Andrea Ros, Joan Solé i Júlia Truyol- l’espectacle es va representar de nou a causa del seu èxit durant la temporada 18/19. Els horaris de visionat seran els habituals: de dijous a dissabte a les 20h. i diumenge a les 18h. L’espectacle, en català, també comptarà amb subtítols en castellà.

El temps que estiguem junts
Quin deu ser el millor camí per estar junts? Parlar? Busquem les paraules, però no n’hi ha prou. Fer silenci? Ho provem, però alguna cosa ens diu que, per a ser al món, cal donar nom a les coses. I donar nom, es fa entre dos. Per tant, tornem al principi. Com podem estar junts?

 


Volem compartir amb vosaltres el canal #LaFlyhardACasa, la Sala Flyhard ofereix algunes de les seves produccions dels últims anys o fan a través del seu canal de VIMEO 

Sàpiens

Ell és en Valentí Puig, el Conseller de Salut del moment, i com a bon sapiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és, i per cuidar dels altres. També, com a bon sapiens, està carregat de problemes, gairebé sempre ridículs i insospitats. Ella és la Marga Coll, i tot el que ella és i representa canviarà completament la vida d’en Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però… la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot.

Fitxa artìstica: Text: Roc Esquius Direcció: Sergi Belbel Amb Enric Cambray i Mireia Portas
Obra estrenada la temporada 17/18


JULIO CÉSAR (online), emissió temporal
Edat recomanada: tots els públics.

Sinopsi
Cayo Juli Cèsar, polític i militar romà, va viure i va morir fa més de 2000 anys. No obstant això la controvèrsia sobre les circumstàncies de la seva mort ha arribat fins avui amb una nitidesa sorprenent. Gran part de la seva popularitat la hi devem sens dubte a William Shakespeare qui, a principis del segle XVII, ja va intuir que després d’aquest nom s’amagava un personatge amb majúscules i una història d’ideals i traïcions de primera categoria.

Repartiment: Mario Gas,Sergio Peris Mencheta, Tristán Ulloa, José Luis Alcobendas, Agus Ruiz, Pau Còlera, Carlos Martos, Pedro Chamizo.

PANTALLA PENTACIÓN i TEATRO DE BELLAS ARTES  t’ofereix en línia l’obra JULIO CÈSAR, estrenada en la 59 edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida, en 2013. En la temporada 2014-2015.

Aquesta emissió temporal, GRATUÏTA, pot fer-se gràcies a la col·laboració desinteressada dels dramaturgs, actors, directors, dissenyadors i productors que han participat en aquesta obra. Quan tot torni a la normalitat tornem als teatres; tornem a omplir els nostres pobles i ciutats de cultura.

 

Queda totalment prohibida la descàrrega per a comercialització, exhibició pública o difusió en altres xarxes socials en obert.
Aquesta cortesia de les persones i empreses implicades està destinada a amenitzar la quarantena del COVID-19 als ciutadans que estan confinats per a frenar la propagació del virus.


31a edició al  “La Mostra a casa”!

Per començar la setmana us deixem alguns espectacles de la Mostra d’igualada, per mitjà del seu canal La mostra a casa.

Perquè volem que el confinament sigui més entretingut.

 

Les XL amb Degenérate mucho

Diuen que les segones parts no són bones. Nosaltres creiem que són millors. Aquest espectacle sacsejarà la teva identitat! A qui se li va ocórrer dividir-ho tot en dos? Blanc-negre, bo-dolent, veritat-mentida, ying-yang, masculí-femení… “Seràs femenina i entraràs per la porta gran en el món de les emocions. Seràs masculí i entraràs per la porta gran en el món dels privilegis.” Volem ser persones, res més. Aquesta és la història d’un error del sistema. No dubtis, confia i Degenérate mucho. www.lasxl.com

 

 


Cirque du Soleil 60-minute especial

Has vist alguna vegada, al Circ du Solei?, avui a les 20 h s’estrena la plataforma que es diu CirqueConnect que inclou l’obertura d’alguns dels seus arxius audiovisuals amb espectacles com ‘Kuriosgabinete de curiosidades‘ o ‘Luzia‘.

Per tant avui a les 20 h un especial de 60 amb moments espectaculars de les seves actuacions i si tens l’app VR Circ du Solei podràs gaudir d’experiències de realitat virtual.

Si vols més informació, feu clic.


Hem trobat una proposta força interessant del Mercat de les Flors ofereix peces diverses que no us deixaràn indiferent: #NoEtDesballis

Comencem amb: ‘Pere Faura – Sin Baile no hay paraíso (La meva història de la dansa)’, per Jordi Ribot Thunnissen. Al blog Després d’anys als Països Baixos Pere Faura ha tornat a Catalunya per seguir amb la seva dèria d’apropar-nos als morros allò que ens envolta com un bonze, posant el focus en el com són per ell diverses coses i mostrant-les – per tant i de nou – de manera diferent, performativa

Espectacle sense: