De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un nou servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Què cal saber ?

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana i té un cost de 40€ per trimestre i família amb preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

 

 

XERRADA: Com acompanyar el moviment psicomotor dels nostres fills

A càrrec d’Itziar Aranaz

Dijous 16 de novembre a les 11h

Activitat reservada als usuaris del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

El meu fill/a no para quiet/a!!! Per a què els serveix el moviment als infants? Com afavorim un desenvolupament motriu harmònic?

Educadora infantil i psicomotricista. Membre de la comissió de criança de la XELL. L’Itziar Aranaz s’ha format amb Michel Odent i Laura Gutman. Conformen la seva mirada vers la infància, els vincles i l’acompanyament a les famílies el massatge infantil, la mirada d’Emmi Pikler, el seitai, l’educació creadora i Mauricio i Rebeca Wild. Ha treballat a escoles bressol, escoles concertades, en grups de criança compartida, i va co-crear i coordinar una escoleta d'educació viva durant set anys.
És mare d'una nena de cinc anys.

XERRADA: Autoritat i límits

A càrrec de Carlos González

Dimecres 18 d’octubre a les 17:30h

Espai Escènic Tísner

Gratuït. Cal inscripció prèvia

Els infants seran benvinguts

És doctor en pediatria, i autor de varis llibres sobre criança, alimentació i salut infantil, entre ells  Omple’m de petons. Com criar els vostres fills amb amor, El meu nen no menja i Un regal per a tota la vida. Guia de la lactància materna.