De 0 a 3. Infants en família

De 0 a 3, Infants en família

 És un nou servei municipal que posa en marxa el Districte de l’Eixample adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Són espais de trobada i interrelació  en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic  amb materials especialitzats i suport professional .

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu i per les famílies esdevé un lloc de trobada , de  relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Què cal saber ?

El servei s’ofereix en horari de matí de 10 a 12h. un dia a la setmana i té un cost de 40€ per trimestre i família amb preus reduïts per a  famílies nombroses i monoparentals.

L’accés requereix inscripció prèvia i les places són limitades

Grup A: dimarts de 10h a 12h

Grup B: dijous de 10h a 12h

Inscripcions: A partir de l'11 de gener

Inici de servei: 16 de gener

Més informació al següent enllaç: De 0 a 3. Infants en família

Xerrada “Alimentació natural per als nostres fills i filles”

A càrrec de Carolina Harboe

Dimarts 23 de Gener

Activitat reservada als usuaris del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Definirem què és l'alimentació natural i on trobar-la. Parlarem de les proteïnes vegetals, quines són i la seva importància en la dieta,  dels cereals i com variar-los per no caure sempre en els mateixos. Planificarem un menú equilibrat per assegurar el bon estat nutricional de tota la família i explicarem els aliments polèmics a evitar que poden generar toxines en la nostra dieta. Donarem pautes de com enriquir el menjar per a aquells que mengen poc. I sortirem amb una idea clara de com donar el millor als que més estimem en aquest món!

Xerrada “El joc en els infants de 0 a 3 anys”

Amb l’equip de Jugaia

 

Dijous 8 de Març

Activitat reservada als usuaris del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Una jornada pràctica sobre el joc en l'etapa dels 0 als 3 anys. Com n'és d'important, com evoluciona, amb què jugar, com triar una joguina... 

Xerrada taller “Criança respectuosa: com acompanyar des de l’amor”

A càrrec d’Elisenda Pascual

Dimarts 20 de febrer

Activitat reservada als usuaris del servei De 0 a 3 anys: Infants en família.

Els infants apareixen a les nostres vides amb el do de remoure els pilars establerts per tants anys de recorregut personal. Sovint se'ns fa difícil adpatar-nos a les seves demandes i acabem portant-los al nostre terreny una vegada i una altra. Sents que de vegades no trobes la forma de comunicar-te amb ellxs? T'has plantejat mai que hi ha una altra manera de conviure amb els infants? T'atreveixes a qüestionar-te els teus principis de criança?

En aquesta xerrada-taller t'ofereixo l'oportunitat de plantejar-te amb quina perspectiva vius el teu dia a dia. Vine i descobreix quin ritme t'acosta més als teus infants.