DE PEL·LÍCULA

DE PEL·LÍCULA

Programació estable de cinema. Es programa una pel·lícula al mes i cada trimestre varia la temàtica del cicle. Abans de la projecció es programaran activitats complementàries com xerrades o tallers.
Entrada gratuïta

Cicle de Cinema NOVES MASCULINITATS

Cicle de Cinema “Masculinitats en moviment. Històries actuals d’homes blancs”
Pel·lícules en VOS a l’Espai Tísner. Activitat complementària: Xerrada /col·loqui a càrrec de SAH de 18 a 19h.

 Dijous a les 19:30h
Aquest cicle presenta pel·lícules on apareixen històries d’homes blancs que viuen a països del nord global, i on es representen models de masculinitats que van més enllà de l’estereotip, personatges complexos i rics. Aquestes històries ens faran reflexionar, ens emocionaran i ens permetran comprendre més i millor què vol dir “ser home” a les nostres societats. Les pel·lícules ens permetran indagar en els agents de socialització de la masculinitat, en la confiança i respecte entre homes, la identitat, les relacions interpersonals, l’afectivitat, els diners, el món laboral, la sexualitat o la violència, a partir de models masculins més tradicionals o hegemònics, i d’altres més diversos, alternatius i fins i tot desafiants o poc coneguts.

♦ ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA
En aquesta activitat prèvia a la projecció, farem dinàmiques participatives i vivencials que ens permetran introduir-nos i comprendre millor les temàtiques centrals de la pel·lícula (les identitats masculines i els agents de socialització, les relacions interpersonals, l’afectivitat, la sexualitat o la violència). Tot per a una visualització posterior amb més consciència i amb perspectiva de gènere i intercultural.

A càrrec del projecte Canviem-ho - Servei d'Atenció a homes
per la promoció de relacions no violentes (SAH)
. Gestionat per Ajuntament de Barcelona

Aforament limitat.
Cal inscripció prèvia trucant al 93 324 83 50.