COTXERES BORRELL AMPLIA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL

El Centre Cívic Cotxeres Borrell s’incorpora al Circuit de Barcelona Districte Cultural

Des  del passat dissabte 3 de febrer el Centre Cívic Cotxeres Borrell conjuntament amb 12  equipaments més s’incorpora a Barcelona Districte Cultural amb 6 propostes de diverses disciplines.

  • L’espectacle que ha iniciat el cicle el passat dissabte 3 de febrer ha estat El Bosc Com Balla, a càrrec de la Companyia Cal Teatre. Titelles, actors i música en directe han acompanyat la representació  que ha tingut lloc a l’Espai Escènic Tísner amb un gran èxit de públic
  • El proper 8 de febrer a les 20 h el jazzenvairà l’Espai Escènic Tísner amb Gulia Valle Trio, acompanyada per Marco Mezquida i David Xirgu, artistes reconeguts en l’àmbit nacional i internacional.
  • Divendres 9 de març a les 17.30els més petits podrán gaudir dels Clarinet Players amb El viatge del Till, concert que promet ser una experiència inoblidable.
  • Divendres 16 Therecómedia musical amb was a fiesta!At Carnegie Hall a càrrec de la companyia la Copla de Wisconsin

El trimestre de primavera donarà el tret de sortida amb l’Alma afrobeat concert que farà que tothom salti de les cadires. La cirereta final la posarà Ragazzo, espectacle a càrrec de la Comanyia Tot Terreny que no deixa indiferent a ningú.

El Circuit compta amb espectacles d’artistes consolidats i novells, que prèviament han estat escollits per més de tres equipament; d’aquesta manera les propostes van circulant, i els artistes tenen l’oportunitat d’actuar a diferents barris de la ciutat.. A cada edició els equipaments acullen aproximadament entre quatre i sis propostes artístiques.

Barcelona Districte Cultural amb la seva segona edició del circuit oferirà un total de 135 funcions i una desena de funcions escolars, una quantitat superior a la primera edició.

Espectacles: