CONVOCATÒRIA I COMPANYIES RESIDENTS

  • El Laboratori Tísner, amb més de 10 anys de funcionament com a fruit de l’especialització del Centre Cívic Cotxeres Borrel en arts escèniques ha desenvolupat un projecte de suport a la creació amb un recorregut que s’explica a partir de les seves xifres: han passat més de 700 companies de diverses procedències, des de formacions més emergents a projectes artístics amb més trajectòria: Los Corderos SC, Sergi Faustino, Sonia Gómez, Cia. Flyhard, Jose Malaguilla. L’acollida de totes aquestes propostes i l’acompanyament que des del laboratori s’ha pogut fer en el desenvolupament de la seva creació artística ha deixat empremta en la programació de l’Espai Escènic Tísner, amb més de 45.000 espectadors que han assistit a la Mostra anual i a la programació estable del centre.
  • El projecte Laboratori d’Arts Escèniques Tísner presenta les bases de la primera convocatòria destinada a donar suport a la creació i producció artística en projectes dins les arts escèniques. La convocatòria té com a objectius estimular la creació en les arts escèniques i facilitar la producció de projectes.
  • La beca-convocatòria té una dotació econòmica de 2.500 euros destinada a la co-producció de tres projectes (Guanyador: 1200€/ Finalista: 800€ i Premi del Jurat: 500€) seleccionats amb criteris qualitatius tècnics.