CINEMA AL SOFÀ

Seguint amb la nostre línea de cinema alternatiu, us proposarem  diferents recursos a traves de la web per a poder gaudir de cinema de tot el món. Així que…prepara les teves crispetes i gaudeix del bon cinema des de el sofà. Seguirem gaudint juntes del cinema. #culturaenviu #joemquedoacasa 

Us proposem gaudir del Cinema llatinoamericà, gratis i des de casa per resistir al corona virus. Directors/es, festivals i plataformes de ‘streaming’ a Llatinoamerica alliberen contingut perquè les persones puguin veure pel·lícules mentre romanen en confinament.

EL CINEMA LLATINOAMERICÀ A CASA


Cinema de Xile
En territori sud-americà, hi ha https://ondamedia.cl/#/ una plataforma audiovisual desenvolupada pel Ministeri de les Cultures, les Arts i el Patrimoni de Xile, creada amb l’objectiu d’acostar el cinema nacional a tota la ciutadania. El lloc ofereix una varietat de pel·lícules, documentals, llarg metratges, curtmetratges i sèries. Per a les persones que viuen al país andí, amb només registrar-se podran accedir a la totalitat del catàleg de el servei. Les persones que estiguin fora de Xile només podran veure una part del catàleg. Per accedir a la llista completa de pel·lícules disponibles en tots els països, han d’ingressar en el cercador de el lloc la paraula “ondasinfronteras”o accedint a la fitxa tècnica de cada film. Entre els títols disponibles es troba la pel·lícula :

TARDE PARA MORIR JOVEN
Direcció: Dominga Sotomayor, guanyadora del premi a millor directora en els festivals de Locarno, a Suïssa, i de Gijón, a Espanya.


Aquesta setmana us proposem gaudir del cinema d’Argentina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Argentina posa a disposició un ampli catàleg de la seva filmografia a través de la plataforma https://play.cine.ar/bienvenida/#play . Per a les persones que viuen en aquest país, tots els continguts que no es trobin en la secció d’estrenes són sense cost i es pot accedir-hi en qualsevol moment. Per als usuaris/àries fora de l’Argentina, l’aplicació té un catàleg internacional de continguts gratuïts. Cada país compta amb un catàleg diferent. En el mateix país, la productora El Pampero Cinema va decidir alliberar la seva obra més recent, La flor (2018), una pel·lícula de 14 hores del director Mariano Llinás. El film, guanyador del premi a la millor pel·lícula al Buenos Aires Festival Internacional de Cinema.