CASAL INFANTIL 4-12 ANYS

**Comunicat oficial**

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19 i com a mesura excepcional per contenir-lo, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, els serveis d’infància del C.C.Cotxeres Borrell (Casal Infantil i 0-3, Infants en família) romandran TANCATS des del divendres 13 de març fins a nou avís.

Us mantindrem informats i informades de les novetats a través del web, les xarxes socials i les newsletters.

Les educadores seguim treballant des de casa!!! Us animem que visiteu les propostes confinades del CASAL A CASA! , que us estem preparant amb molt d'amor per passar aquests moments de la millor manera possible.

Ànims a totes i fins aviat!

Per a més informació: infantil@cotxeresborrell.net

 

 

El Casal Infantil és un espai de lleure on el joc i la joguina esdevenen el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor.

Els nens i les nenes son els protagonistes i cada dia podran triar a què, com i amb qui juguen entre un seguit de materials innovadors i seleccionats amb criteris de qualitat i d'adequació per a cada edat.

El joc dels infants està acompanyat en tot moment per professionals qualificades que els ajuden a descobrir i gaudir del joc en un espai segur i pròxim.

Les famílies hi trobareu orientació i assessorament i un espai de participació en diverses propostes compartides amb els vostres infants.

 

Horari: de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h

  • Ludoteca petita infància 0-3 anys: tots els DIVENDRES.
  • De dilluns a dijous, lliure elecció de 4 a 12 anys
  • Ludoteca 4-12 anys: primer DIJOUS de mes.

 

Inscripcions: a partir de l'1 de setembre
Preu: 25 € al trimestre o 3,75 € tiquet diari (opció puntual).

Inici del Casal trimestre tardor: 14 de setembre

 

Qué cal dur per a inscriure's?

  • DNI del tutor/a.
  • Llibre de família.
  • Targeta sanitària de l'infant.
  • Carnet de vacunes.