ANNA COLOM 20/02

Dijous 20 de febrer a les 20h
ANNA COLOM
Concert que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Fondre’ls i confondre’ls fins que no se sàpiga quin és quin, ni d’on venen ni cap on caminen. Fondre’ls i confondre’ls fins que tots semblin un. I que aquest un estigui fet de tots aquells que han estat disposats a contaminar-se per enriquir-se. Així es treballen els metalls en un gresol. I així treballa Anna Colom amb músiques de procedències diverses, músiques d’arrel flamenca amb branques que ens fan viatjar a les dues ribes de l’Atlàntic, en aquesta Cayana que atia amb el foc de la passió. Anna Colom alia i modela ritmes flamencs amb la seva veu i una guitarra per buscar nous camins que la facin avançar, sempre cap endavant, però amb la vista cap enrere. Aquesta cantaora, que ja vam conèixer gràcies al projecte Laboratoria i que és acompanyant habitual de Rosalía en els seus concerts arreu del món, busca noves sonoritats sense renunciar a aquesta tradició jonda que ens fa viatjar fins a les profunditats més insondables de l’ànima humana.

La veu d’Anna Colom ha fet la volta al món acompanyant el Malamente de Rosalía. Aquesta cantaora és acompanyant habitual de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, a la qual va conèixer a l’ESMUC, on totes dues van cursar el grau superior de Cante Flamenco. Colom, que també es va formar a la Fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco, a Sevilla, també ha acompanyat músics com ara Chicuelo. Cayana, que és el seu projecte final de carrera, també és la seva primera aposta en solitari.

Fitxa artística:

Cayana es Anna Colom ( Veu , Composició i Direcció musical)
Exequiel Coria ( Guitarra i Arregles) Nene Maya ( Baix)
Lucas Balbo ( Percussió).
Colabora Karen Lugo en baile y panderosAziz Khodari, percussió

 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  dijous 13 de febrer podeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

    Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.