L’AKELARRE 14/02

Divendres 14 de febrer a les 20 h
L’AKELARRE Dones que fumen i canten
CIA.THE FELIUETTES
Cabaret, humor
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Places exhaurides. Pots apuntar-te a la llista d’espera. Disculpeu les molèsties.


The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpelen, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats.

Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

FITXA ARTíSTICA
Direcció: Míriam Escurriola Intèrprets / Cantants: Laia Alsina Riera, Maria Cirici, Laura Pau/Col·laboració especial de Vicky Peña com a Madame Big Lips/Composició musical: Ariadna Cabiró, Arnau Tordera, Clara Peya i Gerard Sesé/ Direcció Musical i pianista: Gerard Sesé / Espai i vestuari: Maria Monseny Coreografia: Anna Romaní Coach Disseny de llum: Adrià Aubert i Míriam Escurriola

Tràiler:  


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 7 de febrer  podeu fer la resera: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.