L’AKELARRE 14/02

Divendres 14 de febrer a les 20 h
L’AKELARRE Dones que fumen i canten
CIA.THE FELIUETTES
Cabaret, humor
Espectacle que forma part del circuit Barcelona Districte Cultural


The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpelen, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats.

Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

FITXA ARTíSTICA
Direcció: Míriam Escurriola Intèrprets / Cantants: Laia Alsina Riera, Maria Cirici, Laura Pau/Col·laboració especial de Vicky Peña com a Madame Big Lips/Composició musical: Ariadna Cabiró, Arnau Tordera, Clara Peya i Gerard Sesé/ Direcció Musical i pianista: Gerard Sesé / Espai i vestuari: Maria Monseny Coreografia: Anna Romaní Coach Disseny de llum: Adrià Aubert i Míriam Escurriola

Tràiler:  


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 7 de febrer  podeu fer la resera: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online)

    Les entrades reservades caldrà recollir-les màxim 10 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.

Un cop iniciada l’activitat no es permetrà l’accés a la sala.