ACCIONS DE RESISTÈNCIA 25/01

Divendres 25 de gener a les 20 h
CIA. SUSANNA BARRANCO
Teatre contemporani

Accions de resistència mostra la distòpia d’una possible societat futura, on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil.  A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que es situa entre la realitat i la ficció.

Accions de resistència és una critica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, i sobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres.
Durada de l’espectacle: 75 min
Idioma: Català


Fitxa artística

Direcció: Susanna Barranco/Text i assessorament direcció: Marta Galán/Coaching actriu: Núria Badia/Interpretació: Susanna Barranco/Vídeo documental: Susanna Barranco/Assistent vídeo documental: Txell Casas/Bateria i so: Cristian Mira/Llums: Ana Rovira/Producció: Cia. Susanna Barranco/Assistent de producció: Dolors Galí i Sílvia Girmé/Producció vídeo: La Barranco Films/Disseny: Aura Torné

Amb el suport de Mousiké i OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural).

Més informació: 

www.susannabarranco.com
@SusannaBarranco

 


Reserva d’entrades

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia
  • A partir del  divendres 18 de generpodeu fer la reserva: per telèfon al 93 324 83 50 o fent clic aquí  (recordeu que per fer la reserva online cal que us doneu d’alta com a usuari online) 

    Les entrades reservades per telèfon caldrà recollir-les màxim 15 min. abans de l’inici de l’espectacle, sinó es perdrà la reserva.